Sidor

tisdag 29 januari 2008

Jag vill ha tillbaka mitt P3 - utan Denise Merdol

Men för tusan P3, skärp er! Vem är denna hemska människa, Denise Merdol!?

Det går ju inte att lyssna på eländet. Vilket skåp. I början garvade jag o några kollegor åt henne. Men nu är det inte roligt längre. Snälla P3 gör inte så här mot mig. Ni är ju favoritkanalen nummer 1, tvinga mig inte att bojkotta er.

Vi har försökt o ge henne en chans men hon förstör hela dagen med sitt meningslösa, stammande pladder.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara hålla med dig. Mitt P3 med Denize Merdol är ungefär som en skamsligt dålig efterapning av "Christer" blandat med världens största programledar-egotripp. Substanslös skit helt enkelt.

Anonym sa...

Håller med fullständigt. Jag hoppas att folk mailar in och klagar. Inte bara det att hon är egotrippad och levererar substanslöst trams, hennes nybörjarfasoner och talsvårigheter får vilken lyssnare som helst att falla på golvet och gråta i fosterställning.

Jag vill ha ett program jag kan lyssna på mitt på dagen. Det här är århundradets felsatsning av P3.

Martina sa...

Ha ha, kunde inte beskrivit det bättre själv.

Ted Ohlsson sa...

Så jävla rätt, ut med henne. Hemska människa.

Anonym sa...

Googlade på Denise Merdol för att se vad denna människa som förpestar mina dagar har gjort tidigare... och hittade på så sätt hit! :-) Härligt att höra att det inte bara är jag som sliter mitt hår över henne! Har mailat till Ulla Svensson (ulla.svensson@sr.se) och framfört mina klagomål. Hoppas fler gör det så vi slipper henne!

Anonym sa...

Jo, jo men den största idioten är väl ändå Kjell Eriksson på Radio Stockholm. Vet inte om han är kvar men när den fan fick en massa sändningstid på Radio Stockholm så byte jag kanal för gott. Han gör ju inget annat än gnäller som kärring.

Christer på P3 är väl den största jävla wannabe-bögen som finns.
-Morrrrrgan, du kan väl suga på min snopp bara som en kompis kan göra!

Fåntratten Christer låtsas alltid som om han inte bryr sig ett skvatt om homosar -men han älskar ju fullständigt ämnet!

Låt homosarna vara och skärp dig!

coolman sa...

men hallå !
mitt p3 med Denize Merdol är det BÄSTA som sänts på mycket länge. Hon har det spontana, prestigelösa, aldrig rädd för göra bort sig, vilket är charmigt. Jag menar, vissa gillar slipade media-människor som har anpassade svar etc. Det
är så tråkigt att man somnar. Hon är den bästa vitamin-injektionen p3 haft på länge. Go Denize

Martina sa...

Haha!(nu skrattar jag rått) det var det roligaste jag hört på länge. Men grattis till dig, det är ju bra att du gillar det.

Anonym sa...

Är det bara jag som blir irriterad på att hon anv.engelska uttryck stup i kvarten..

Anonym sa...

Jag drar liknelser mellan deniz och en bortskämd lidingö-fjortis som aldrig träffat riktigt folk eller varit med om en autentisk livssituation, hon svävar på rosa moln och har inte speciellt mycket mer än en bruten nagel som största problem i livet, enormt egocentrisk och ointressant som få. när jag hörde henne första gången på radio så såg jag en anna nicole smith i 15 års åldern med två superrika föräldrar som ger henne allt hon pekar på och har levt i en bubbla likt en spolierad amerikans brat. (uppfatning inte fakta)

Anonym sa...

är det inte lite mer skrattretande att du använder en fras som "autentisk livssituation" - mupp.

Anonym sa...

oj vilka stora problem folk har, det är väll bara att stänga av radiofan om ni inte gillar bruden.

Anonym sa...

Horde just om nan grupp som inte gillade henne, kanske lite val att ta i.

Men jag har ocksa svart for just spraket som innehaller grova fel hela tiden..

SKARPNING mitt P3!

Anonym sa...

Hon ska sluta! Hörde det nyss i hennes eget program, fyfan va skönt :)
In yur face! >:P

Anonym sa...

Hav förtröstan, Denise´s dagar i radion är räknade. Hörde att hon snart skall sluta med "mitt P3" tack och lov!

Hennes totalt ointressanta privatshow i raion har varit en mindre pest,

Och jag brukar vanligtvis uppskatta glada amatörer.
Och..varför tycker jag att hon är dålig? Jo, hon har absolut inga intressanta reflektioner på intressanta ämnen eller en rapp käft eller vass humor eller någonting som är intressant att lyssna på. Hennes urtrista malande med hennes taffliga språk får mig att tänka på två tonnårsfnissiga småtjejer på t-banan.

Jag har konsekvent bytt kanal när hennes debila snack har satt i gång på P3.
Man undrar vilka droger redaktionen gick på när dom bestämde sig för att sätta henne framför micken?

Anonym sa...

Håller med! Frågan är vad redaktionen på p3 tänkte när dom gav henne programtid.. Jag kan för mitt liv inte förstå det.

Anonym sa...

Jag skrev mitt första klagobrev hennes andra dag i studion. Första dagen trodde jag "Mitt P3" var en ny program idé där vem som helst får 1 timme på sig att prata om vem som helst. När jag insåg att hon var i radion för att stanna så skrev jag ett ganska omfattande mail till programansvariga på P3. Jag fick ett vänligt och genomgående svar på mitt mail där det bekräftades att programmet riktade sig till yngre lyssnare. (Själv är jag 28)

Jag har fortsatt att ge henne en chans någon gång per vecka men det är alltid samma låga nivå. Som redan nämnts så saknades kvickhet och humor som andra programledare i P3 besitter. Den låga nivån på språket är väl en av anledningarna att P3 trodde att det skulle fungera för den yngre publiken.

Idag lyssnade jag på programmet och hörde henne läsa upp ett mail från en kille som berättade att han och hans kollegor firade med tårta att det var hennes sista program. Då skrattade jag högt och förstod precis vad han menade. Här på jobb har vi inte firat med tårta men vi ser fram emot att lyssna på en ny röst mellan 13-14.00 på vardagar.

Denize om du skulle snubbla över denna blog (du verkar vara typen som antagligen googlar sig själv) så misströsta inte, våra åsikter är ju inte personliga påhopp, men radio var inte din grej helt enkelt.

Anonym sa...

Jag håller med alla här som inte gillar Denize. Hon har bara pratat om sig själv och haft, kompisar som gäster och ringt kompisar i sändning. Totalt ointressant att höra henne babbla om sig själv. Och givetvis är inte kritiken riktad till henne som person, hon är ju som hon är, MEN det personliga val hon gjort att bli "radiopratare" är ju det som hon gjort fel. Skönt att hon slutar!

Anonym sa...

givetvis är det riktat mot henne som person. hon e ju skitjobbig att lyssna på!!!!!!!!!!!

bara att inse att hon inte passar in på ett sånt jobb.

tack o hej