Sidor

fredag 10 augusti 2007

Million quiz

Schulman skriver på sin blogg att han är nyfiken på hur viktigt pengar är för hans läsare. För att ta reda på det har han satt ihop åtta frågor som han vill att man svarar på.

Här är frågeställningarna:
Vad skulle du göra för en miljon?

1. Du får en miljon kronor i handen, men då måste du först ta ordentlig sats och springa rakt in i en pensionär. Bakifrån. Du ska ramma pensionären med full kraft i ryggen.

2. Du får en miljon kronor i handen, men då måste du först ta fram en liten hink, bajsa i den och sedan äta upp alltsammans.

3. Du får en miljon kronor i handen, men då måste du avsluta varje mening du säger till människor i din omgivning med orden "...din fitta" under två års tid. Till exempel. Du vill ha en kaffe på Seven Eleven. Då måste du säga till kassörskan: "En kopp kaffe, din fitta"

4. Du får en miljon i handen, men då måste du tatuera in en svastika i din egen panna.

5. Du får en miljon kronor i handen, men då måste du bosätta dig i Göteborg för resten av ditt liv. Du får aldrig lämna Göteborg. Inte ens över helger. Aldrig.

6. Du får en miljon kronor, men då måste du döda en kissemisse med dina bara händer.

7. Du får en miljon kronor, men då måste du säga upp kontakten helt och hållet med din mamma. Du kommer inte att varken tala med henne eller träffa henne för resten av ditt liv.

8. Du får en miljon kronor, men då måste du en dag i månaden under ett års tid anamma Ankeborgsmodet (det innebär att du har kläder endast på överkroppen) och gå runt i offentliga miljöer.

Och här är mina svar:
1. Inga problem. Pensionärer är inte så värst gamla (kan ta en nybliven) jag är liten o kort, om pensionären är en stor, kraftig man kommer han inte märka något. Lättförtjänta pengar. Kan till o med tänka mig att springa på en dam om det är den tjuriga tanten vid badet. Jag skulle göra det utan betalning faktiskt.
2. Nej.
3. Nej, så otrevlig vill jag inte vara. Inte alltid i alla fall.
4. Nej.
5. Nej.
6. Aldrig.
7. Minsta problemet. Kan ta miljonen nu.
8. Bara en dag i månaden? Det borde funka.

Inga kommentarer: