Sidor

måndag 21 juli 2008

Några veckor utan internet





För två veckor sedan roddade vi runt som tokiga för att hitta ett envägssläp. Det visade sig vara svårare än jag trott. Åtminstone när man skulle hämta det i Jönköping.

Men efter en himla massa ringande, åkande, fixande och trixande fick vi hyra ett släp några timmar, åka till stället där jag har mina möbler magasinerade och hämta upp det vi skulle (eftersom vi bokat med flyttbolaget när vi skulle vara där).

Nästa dag åkte vi till Nässjö för att hämta ett envägssläp, flyttade över sakerna vi hade i det tillfälliga släpet innan vi lämnade tillbaka det.

Så. Äntligen redo för en biltur till huset. Väl framme lämnade vi av det vi hade på släpet innan vi åkte vidare till lägenheten för att hämta det nödvändigaste, bära in det i släpet och vidare till huset.

Men efter de stressade dagarna med flyttbestyr har vi haft superskön semester. Varje dag har solen lyst och ungarnas uppfinningsrikedom har inga gränser på den stora naturtomten.

Vi har varvat dagarna med bus och lek på tomten, massvis med motion och en och annan utflykt. Som Tom Tits. Där sprang vi runt som tokar i tre timmar. Och en dag var vi och bowlade.

Inga kommentarer: