Sidor

måndag 19 januari 2009

En härlig helg!



Helgen inleddes med bowling direkt efter jobbet. Tilde är grym, det var nära att hon slog mig. Johannes är alltid överlägsen och Wille gör det snyggast.

I lördags drog jag och ungarna iväg ner till Jönköping för att fira Wille hos systeryster, träna hund och umgås med min underbara vän "Berta".

Vi serverades god mat och Wille fick en fjärrstyrd helikopter av Freddan (och syrran såklart). Freddan är världens bästa presenthittare. Kommer alltid på nåt bra. På söndagsförmiddagen bar det iväg ut till Peter och Lottie för att stämma av träningen och få lite tips och korrigeringar.

Jisses, de där två är helt otroliga! När jag kom dit kl 11.00 på förmiddagen hade Lottie varit inne i stan och hämtat en hungrig tonårsson. Kvällen innan hade hon inte somnat förrän runt fyra. Vi höll på och tränade i nån timme. Totalt engagerade båda två hela tiden.

Direkt efter drog de iväg på nästa träningspass ute i Furusjö i ett par timmar innan Lottie åkte och jobbade. Jag är så grymt imponerad av de där två. De har ett sanslöst tempo och en aldrig sinande energi verkar det som.

Jag då? Ja, jag försökte hänga med i deras tempo. Försökte lyssna och lära samtidigt som jag flåsande sprang, svängde, kampade och slet med Mel hängandes i en trasa. Jag kände mig väldigt ringrostig. Och bekväm. Men samtidigt inspirerad, nu ska vi träna på!

Efter det serverades vi mat hemma hos syster igen och fortsatte firandet av Wille med lite kladdkaka. Sen var det dags att hänga en stund med "Berta". Vi tog en promenad med hundarna och sen fikade och babblade vi en stund innan det bar i väg upp till Stockholm igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för det martina!Trötta blir vi dock eellanåt men det var jättekulatt få se dig och Mel.Det går för långt mellan gångerna.Häng i och träna nu!Kramar