Sidor

lördag 16 januari 2010

Katt och råtta




Det är konstigt vad snabbt man vänjer sig. I onsdags fick vi hem lilla Totti och nu känns det självklart att hon ska vara här. Efter en flera timmar lång bilresa klev hon in i huset, sträckte på sig, tog en repa runtom, tvättade sig, åt, gick på lådan(!), busade och la sig sedan till rätta.

Hela natten låg hon i sängen och sov mellan oss. Jag som såg förberett mig lite på att det skulle bli superjobbigt med en liten katt som kissar överallt och river ner det mesta och far runt halva natten (hon hinner väl med det också). Men än så länge är hon väldigt väluppfostrad.

Igår fick vi besök av Olle och Siv som ville titta på den lilla skruttan. Totti verkade njuta av uppmärksamheten och showade runt med sin leksaksråtta hon fått och for som en liten tiger. Apporterar bättre än Mel, kan vi konstatera. Mels favoritplatser är också Tottis.

Mel, ja, hon är ute på äventyr. Hon ska paras och är på besök hos uppfödaren i väntan på rätta dagen så att de inte missar det. Vi saknar henne såklart något alldeles galet men det är bara att bita ihop. Det känns väldigt märkligt att jag inte har min löparkompis här.

Inga kommentarer: