Sidor

söndag 15 mars 2009

Ja må hon leva


Titta på de här söta små trollen. Efter att de fixat världens godaste frukost bestående av smoothie, juice, ägg, mackor o fil ställde de sig upp och sjöng för mig. Ja må hon leva, sjöng de allt vad de orkade.

Första delen av morgonen ägnade de åt att göra presenter. Riktigt fina. Wille byggde en hel stad i papper med hus och allt. Tilde ritade fina teckningar.

En helt underbart mysig födelsedag helt enkelt. Och tack alla underbara vänner som kom ihåg och grattade mig under hela dagen. Puss!

På kvällen hade vi besök och käkade lite mat till melodifestivalen. Wille dukade och fixade helt på eget bevåg och gjorde till och med efterrätten långt i förväg.

Melodifestivalen var jag för övrigt ganska nöjd med. Jag höll visserligen på Caroline och hade inte vinnarlåten som favorit. Men upplägget, var helt ok, de drog inte ut på det i all oändlighet och det blev ju ganska spännande där på slutet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett stort grattis till dig!!Lottie och peter

Martina sa...

Tack!

Anonym sa...

Grattis grattis grattis! Åh vad fina dina underbara barn är. Kul att titta in i din bloggvärld då och då, jag blir så glad. Kram/Diana

Martina sa...

Tack vännen! Roligt o se att du är här ibland. Går det bra med småtjejjorna? Kram