Sidor

söndag 8 mars 2009

Allt på en gång





Jag är obeskrivligt trött idag.

Fick tvinga mig ut i löparspåret och väl där gick det relativt långsamt. Men jag sprang i alla fall om en skidåkare och han kom inte ikapp sen. Jo, jo han var väl inte purung, det var en gammal gubbe, men i alla fall...

Sen tränade vi lite lydnad Mel och jag, det gick super. Jag blir så stolt över henne. När jag kom hem igen fortsatte jag med mitt för-normala-människor-mission-impossible-projekt: hacka bort snön på uppfarten (läs vägen upp till huset).

Det går väl sådär. Men jag tror ändå att jag hjälper våren lite på traven. Jag inbillar mig det. Förstör inte det för mig.

Som vanligt går det inte bra när jag ska ta kort på Mel. Borde spara alla de bilder jag har på hennes svans.

Jag inser att jag är en smula underlig. För här sitter jag och njuter. Min älskling har nämligen åkt till en kompis för att se på en film. Jag tar ett långt bad. Jag tränar puttar och jag dricker kaffe. Jag tvättar och jag hänger tvätt. I micron står vaxet för att svalna (ska tjusa till benen lite).

Tja, det var min söndag, vad gör ni?

3 kommentarer:

Christian sa...

Förutom sovmorgon, långfrukost, tvättning och nu kvällsmat till en Beck-film så en två timmars löptur.

Martina sa...

Låter som en riktigt bra söndag. Går det bra med knäet nu?

Christian sa...

Knät var bara en bi-effekt av det trasiga i foten. Men det känns bra nu, även om jag är orolig att skadan ska gå upp om jag börjar med fler pass nära maxfart.